تمام مطالب

معاون آموزش و تربیت جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها تصریح کرد:

مسیر تعبد و بندگی الزاما منحصر در طلبگی نیست/جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها پذیرای همه بانوان از سراسر جهان است

افتخار یوسفی سرکار خانم یوسفی با بیان اینکه مسیر تعبد و بندگی الزاما منحصر در طلبگی نیست، از برگزاری دوره‌های آموزشی معارفی کوتاه مدت و بلندمدت جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها ویژه بانوان سراسر جهان خبر داد.

مدیر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در اختتامیه راه روشنی‌های 3 :

ضرورت و اهمیت نقشه راه در مسیر روشن زندگی

خانم برقعی راه روشن خانم برقعی با بیان اینکه موفقیت هر فردی در گرو انتخاب‌های او است، بر ضرورت و اهمیت نقشه راه در مسیر روشن زندگی تأکید کرد.

با حضور مدیر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها؛

مراسم اختتامیه «راه روشن 3» برگزار شد

مراسم اختتامیه راه روشن 3 (7) اردوی گزینشی «راه روشن3» با حضور و سخنرانی سرکار خانم برقعی و تجلیل از شرکت کنندگان در این رویداد به کار خود پایان داد.

مدیر سرای حضرت خدیجه سلام‌الله‌علیها در «راه روشن 3»:

بانوان طلبه باید زمینه ساز تمدن نوین اسلامی باشند/ هدف از برگزاری «راه روشن» به‌گزینی است

خانم حسینی راه روشن مدیر سرای حضرت خدیجه سلام‌الله‌علیها با بیان اینکه بانوان طلبه باید زمینه ساز تمدن نوین اسلامی باشند، گفت: فراگیری علوم دینی در دنیای پرزرق و برق امروز می‌تواند صحیح‌ترین انتخاب زندگی باشد.

روایتی از حضور در «راه روشن 3»

روایت| «کلاس تشریح طلبگی»

راه روشن 3 خودم را توی دایره فرضی‌شان جا کردم؛ بحث دخترهای ۱۸ تا ۲۰ ساله داغ بود در مورد هزینه‌های «انتخاب طلبگی» ... .