با سخنرانی آیت‌الله مقتدایی؛

آیین آغاز سال تحصیلی جامعه‌الزهرا برگزار می‌شود

آغاز سال تحصیلی - Copy

آیین آغاز سال تحصیلی 98-97 با حضور علما، فضلا، مسئولان نهادهای حوزوی و غیرحوزوی، اساتید و طلاب جامعه‌الزهرا علیهاالسلام در تالار بیداری اسلامی برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، آیین آغاز سال تحصیلی 98-97 همزمان با اولین هفته شروع نیمسال اول سال تحصیلی جدید در جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

در این مراسم، از نمایندگان بیوت و دفاتر مراجع معظم تقلید، مسئولان نهادهای حوزوی و غیرحوزوی، فضلا، دانش آموختگان و بانوان طلبه جهت حضور در این آیین دعوت به عمل می‌آید.

آیت‌الله مرتضی مقتدایی دبیر شورای سیاستگذاری حوزه‌های علمیه خواهران به عنوان سخنران ویژه در این مراسم حضور دارد.

همچنین حجت‌الاسلام‌والمسلمین مدنی مدیر جامعه‌الزهرا علیهاالسلام از دیگران سخنرانان این مراسم است.

این مراسم روز چهارشنبه 4 مهرماه ساعت 9:30 تا 12 در تالار بیداری اسلامی برگزار می‌شود.