برگزاری پیش نشست کنگره بین المللی «راهکارهای گسترش فرهنگ غدیر و ترویج نهج البلاغه در جهان»

پیش نشست کنگره بین المللی ترویج نهج البلاغه

پیش نشست کنگره بین المللی «راهکارهای گسترش فرهنگ غدیر و ترویج نهج البلاغه در جهان» با سخنرانی حجت‌الاسلام والمسلمین شفیعی دارابی و استاد حیدری مجد در جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، پیش نشست کنگره بین المللی «راهکارهای گسترش فرهنگ غدیر و ترویج نهج البلاغه در جهان» از سوی معاونت پژوهش و معاونت تبلیغ و امور فرهنگی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها و با مشارکت دبیرخانه کنگره بین المللی راهکارهای گسترش فرهنگ غدیر و ترویج نهج البلاغه در جهان برگزار می‌شود.

در این پیش نشست، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدحسین شفیعی دارابی مدیر گروه تفسیر و علوم قرآن جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها به تبیین «معرفی و تبیین محورهای کنگره» می‌پردازد و سرکار خانم طاهره حیدری مجد استاد جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها، موضوع «نقش زنان در گسترش فرهنگ غدیر» را مورد بررسی قرار می‌دهد.

این نشست روز چهارشنبه 4 اسفند ساعت 10 تا 12 به صورت حضوری در سالن نشست‌های علمی طبقه سوم پژوهشگاه مطالعات اسلامی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌شود.

همچنین علاقه‌مندان می‌توانند به صورت مجازی این نشست را از طریق پیوند http://online.jz.ac.ir/rbhyyb897yoy/ دنبال کنند.