اجرای طرح سنجش سلامت طلاب جدیدالورود

طرح پایش سلامت

طرح سنجش سلامت طلاب جدیدالورود از سوی اداره رفاه و سلامت با همکاری معاونت بیمه و سلامت مرکز خدمات حوزه های علمیه در جامعه‌الزهرا علیهاالسلام در حال اجرا است.

به گزارش روابط عمومی، سرکار خانم «احسانی» در گفتگو با واحد خبر عنوان کرد: طرح سنجش سلامت طلاب جدیدالورود از ابتدای هفته جاری با همکاری معاونت بیمه و سلامت مرکز خدمات حوزه های علمیه در جامعه‌الزهرا علیهاالسلام در حال اجرا است.

مدیر اداره رفاه و سلامت جامعه الزهرا علیهاالسلام گفت: در این طرح خدماتی از جمله آزمایش خون، تکمیل فرم خوداظهاری سلامت، ویزیت پزشک و در نهایت تشکیل پرونده الکترونیک به طلاب ارائه می شود.

احسانی گفت: بانوان طلبه جدید الورود می‌توانند در زمان اجرای طرح به بهداری واقع در روبروی خوابگاه حضرت خدیجه علیهاالسلام مراجعه کنند و از خدمات این طرح بهره مند شوند.