برگزاری کنگره بین المللی بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی از منظر قرآن و حدیث

photo_2022-03-06_11-24-56

کنگره بین‌المللی گام دوم انقلاب اسلامی از منظر قرآن و حدیث با برگزاری 9 کمیسیون تخصصی و ارائه 6 مقاله از سوی اساتید و طلاب جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در قم برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، کنگره بین‌المللی گام دوم انقلاب اسلامی از منظر قرآن و حدیث از سوی مجتمع آموزش عالی قرآن و حدیث المصطفی(ص) برگزار می‌شود.

این کنگره روز پنجشنبه ۱۹ اسفند از ساعت ۸ صبح تا ۱۸ برگزار می‌شود و مراسم افتتاحیه آن با پیام تصویری امام خامنه‌ای و پیام مجازی رئیس جمهور برگزار خواهد شد.

سخنرانی آیت‌الله علیرضا اعرافی، مدیر حوزه‌های علمیه و حجت‌الاسلام والمسلمین علی عباسی، رئیس جامعه المصطفی در اختتامیه و شخصیت‌های حوزوی و دانشگاهی از دیگر برنامه‌های این کنگره است.

در این کنگره، 9 کمیسیون تخصصی تشکیل می‌شود که 6 مقاله از سوی اساتید و طلاب جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در این کمیسیون ها ارائه خواهد شد.

سرکار خانم‌ها محترم قوی و فاطمه بغدادی؛ صدیقه بنازاده ماهانی؛ سعیده نیکجو و هاجر خادم زاده یگانه، فاطمه هوشیاری؛ معصومه کاشفی زاده و همچنین خانم طاهره عبداللهی از جمله ارائه‌دهندگان این مقالات هستند.

کمیسیون‌های تخصصی این کنگره، ساعت 14 تا 16 در قم، میدان جهاد، مجتمع امام خمینی(ره) برگزار می‌شوند.

برنامه ها و کمیسیون های تخصصی کنگره بین المللی گام دوم انقلاب از منظر قرآن و حدیث