ماه شعبان؛ ماه رسول خدا(ص) را دریابیم

ماه شعبان

رجب ماه خدا، شعبان ماه رسول خدا صلّی‌الله‌علیه‌وآله و رمضان ماه امت رسول الله است.

به گزارش روابط عمومی، پیامبر گرامی اسلام صلّی‌الله‌علیه‌وآله فرمودند: «رجب شهر اللّه و شعبان شهری و رمضان شهر امّتی؛ رجب ماه خدا و شعبان ماه من و رمضان ماه امت من است».

همچنین آن حضرت فرمودند: «شعبان شهری رحم اللّه من أعاننی علی شهری؛ شعبان ماه من است خدا بیامرزد کسی که مرا به ماه من اعانت کند».

در حدیثی دیگر از رسول خدا صلّی‌الله‌علیه‌وآله آمده: «ماه شعبان ماهی است که اعمال انسان‌ها بالا می‌رود، در حالیکه مردم از آن غفلت می‌کنند».

حضرت امیرالمؤمنین امام علی علیه‌السلام فرمودند: «ماه شعبان ماه رسول خدا صلّی‌الله‌علیه‌وآله است».

پیامبر اکرم صلّی‌الله‌علیه‌وآله می‌فرمایند: «شعبان ماه من است هر کس یک روز از این ماه را روزه بدارد بهشت بر او واجب می‌شود»، و در برخی احادیث از شعبان به سید و سرور ماه ها تعبیر شده است.