اطلاعیه شماره ٢٢ ستاد آموزش از راه دور جامعه‌الزهرا(س)؛

شیوه برگزاری امتحانات میانی و پایانی نیمسال دوم سال تحصیلی ۴٠١-١۴٠٠

اطلاعیه ستاد از راه دور

شیوه برگزاری امتحانات میانی و پایانی نیمسال دوم سال تحصیلی ۴٠١-١۴٠٠ جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در اطلاعیه‌ای از سوی ستاد آموزش از راه دور این مؤسسه اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی، ستاد آموزش از راه دور جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در بیست و دومین اطلاعیه نیمسال دوم سال تحصیلی 1401-1400 اعلام کرد:

«امتحانات میان نیمسال دروس حضوری در تمامی مقاطع به شیوه مجازی و در صورت نیاز، همزمان به شیوه حضوری برگزار خواهد شد.

امتحانات میان نیمسال دروس مجازی صرفا به شیوه مجازی برگزار خواهد شد.

تستی و یا تشریحی بودن آزمون‌های میان نیمسال مطابق با اطلاع رسانی مدارس و مراکز است.

مدت زمان آزمون‌های میان نیمسال در سئوالات تستی 30 دقیقه و در سئوالات تشریحی 60 دقیقه است.

در نیمسال دوم، تایپ آزمون‌ها امتیازی ندارد.

امتحانات پایانی در تمامی مقاطع صرفا به شیوه حضوری و تشریحی برگزار خواهد شد و ضروری است طلاب نسبت به شرکت حضوری در آزمون‌ها برنامه‌ریزی نمایند.

طلاب غیرایرانی خارج از کشور به دلیل محدودیت حضور در خوابگاه برای شرکت در امتحانات پایانی با آموزش مربوطه در ارتباط باشند.

ستاد آموزش از راه دور جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها».