برگزاری ضیافت افطاری ویژه خانواده جامعه‌الزهرا(س) در مسجد مقدس جمکران

ضیافت افطاری

ضیافت افطاری به همراه مراسم جشن میلاد امام حسن علیه‌السلام با حضور خانواده جامعه‌الزهرا(س) در مسجد مقدس جمکران برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، ضیافت افطاری ویژه کارمندان، اساتید، طلاب ایرانی و بین‌الملل جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در مسجد مقدس جمکران برگزار شد.

در آستانه سالروز بنای مسجد مقدس جمکران و همزمان با میلاد باسعادت کریم اهل بیت سلام‌الله‌علیه، جشن میلاد  باسعادت امام حسن علیه‌السلام همراه با ضیافت افطاری در شبستان کربلا واقع در مسجد مقدس جمکران برگزار شد.

این برنامه که به همت اداره کل امور فرهنگی این حوزه علیمه تدارک دیده شد، با سخنرانی سرکار خانم وفادار استاد جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها و مدیحه‌سرایی سرکار خانم‌ها دانش زاده و مریدیان عرض ارادت و توسل صورت گرفت.

خانم وفادار در این مراسم درخصوص فضیلت ادعیه در ماه مبارک رمضان نکات ارزشمندی را بیان کرد.

در پایان، پس از اقامه نماز جماعت، میهمانان از سفره برکت افطاری و تبرکی جمکران بهره مند شدند.