بازدید از بیست‌و‌نهمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم ویژه طلاب جامعه‌الزهرا(س)

نمایشگاه کتاب - Copy

مدیر کل امور فرهنگی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها از آغاز ثبت نام اساتید و بانوان طلبه ساکن استان قم جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها به همراه فرزندان دختر مجرد ایشان جهت بازدید از بیست و نهمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم خبر داد.

به گزارش روابط عمومی، سرکار خانم سیده ربابه داود الموسوی در گفتگو با واحد خبر، از برگزاری اردوی بازدید از بیست و نهمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم ویژه اساتید و بانوان طلبه ساکن استان قم جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها به همراه فرزندان دختر مجرد ایشان، خبر داد.

مدیر کل امور فرهنگی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها گفت: هدف از برگزاری این اردو، ارتقای سطح فرهنگی قرآنی خواهران طلبه، لزوم اهتمام به ترویج معارف قرآنی و فرهنگی است.

داودالموسوی با بیان اینکه نمایشگاه قرآن 1401 از تاریخ 27 فروردین تا  9 اردیبهشت در مصلی تهران در حال برگزاری است، افزود: برنامه بازدید از نمایشگاه روز چهارشنبه 7 اردیبهشت ساعت 13:30 تا 22 به همراه افطاری ساده برنامه‌ریزی شده است.

وی ضمن بیان زمان ثبت نام از تاریخ 5 تا 6 اریبهشت، یادآور شد: نحوه ثبت نام مراجعه به سامانه فرهنگی به آدرس https://cul.jz.ac.ir در سایت جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها است.

مدیر کل امور فرهنگی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها اضافه کرد: هزینه مشارکت اساتید و طلاب در این برنامه فرهنگی 20 هزار تومان و هزینه مشارکت فرزندان دختر مجرد طلاب به مبلغ 30 هزار تومان به شماره حساب 0108216012005 بانک ملی و شماره کارت 6037991199512009  است.

داودالموسوی تأکید کرد: شرکت کنندگان هنگام ثبت نام، تصویر فیش واریزی را در سامانه فرهنگی پیوست نموده و رضایت نامه سرپرست خود را در روز اردو همراه خود بیاورند.