برگزاری اولین همایش واسطه گری ازدواج

واسطه گری در ازدواج

مدیر کل امور فرهنگی جامعه الزهرا(س) از برگزاری اولین دوره همایش حامیان سنت نبوی با موضوع واسطه گری ازدواج در جامعه‌الزهرا علیهاالسلام خبر داد.

به گزارش روابط عمومی، سرکار خانم داودالموسوی در گفتگو با واحد خبر از برگزاری اولین دوره از سلسله همایش‌های واسطه‌گری ازدواج با عنوان «حامیان سنت نبوی» با حضور اساتید و پیشکسوتان این عرصه در جامعه الزهرا علیهاالسلام خبر داد.

مدیرکل فرهنگی جامعه الزهرا علیهاالسلام گفت: این برنامه کاربردی، باهدف تبیین شاخصه‌ها و مبانی اصلی واسطه‌گری، بایسته‌های اصلی ازدواج، بیان بایدها و نبایدهای این امر خیر با حضور استاد ارجمند سرکار خانم علی‌اکبری برگزار شد.

وی تصریح کرد: در گام‌های بعدی به‌منظور ارتقاء سطح کیفی و کمی این رویداد، بسته برنامه همایش‌های واسطه‌گری از سوی اداره خانواده تدوین و ارائه می‌شود.