برگزاری نمایشگاه «ردای سرخ» در مصلای قدس قم

photo_2022-05-20_14-42-22

نمایشگاه «ردای سرخ» از برنامه‌های ستاد کنگره ۴۰۰۰ شهید روحانی با شعار «تعهد سرخ از حجره تا سنگر» در مصلای قدس قم برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، نمایشگاه «ردای سرخ» از سوی ستاد کنگره 4000 شهید روحانی در مصلای قدس قم برگزار می‌شود.

این نمایشگاه با موضوع «تعهد سرخ از حجره تا سنگر» از 31 اردیبهشت تا 10 خرداد، ساعت 9 تا 13 و 16 تا 20 در مصلای قدس قم دایر است.

مراسم افتتاحیه نمایشگاه «ردای سرخ» روز گذشته با حضور آیت‌الله محسن اراکی عضو شورای عالی حوزه‌های علمیه، آیت‌الله سیدمحمد سعیدی امام جمعه قم، حجت‌الاسلام‌والمسلمین مجتبی ذوالنوری، نماینده مردم شریف استان قم در مجلس شورای اسلامی، حجت الاسلام والمسلمین طیبی‌فر جانشین نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی برگزار شد.

این کنگره با هدف شناساندن خدمات شایان و ایثارگری‌های شهدای روحانی و با شعار «تعهد سرح از حجره تا سنگر» برگزار می‌شود.

ازاهداف مهم این کنگره ضمن تجلیل از مقام شامخ شهدای روحانی، تقویت و نهادینه‌سازی فرهنگ جهاد و شهادت، همچنین تبیین و ترویج نقش پیشتازی شهدای روحانی در عرصه‌های مختلف انقلاب، دفاع مقدس و پس ازآن در معرفی فتنه‌ها و چالش‌های به وجود آمده است.