اعلام فراخوان ثبت نام در دوره‌های قرآنی آموزشگاه تخصصی قرآن هدی

آموزشگاه تخصصی قرآن هدی

مدیر آموزشگاه تخصصی قرآن هدی از برگزاری دوره‌های قرآنی در فصل پاییز همراه با تخفیف ۳۰ تا ۵۰ درصد ویژه طلاب، کارمندان و فرزندان آنان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، سرکار خانم کرباسی روز پنجشنبه درگفتگو با واحد خبر عنوان کرد: ثبت نام دوره‌های قرآنی ترم پائیز از روز یکشنبه 25 شهریورماه آغاز شده و تا روز دوشنبه 9 مهرماه ادامه دارد.

مدیر آموزشگاه تخصصی قرآن هدی با بیان اینکه این دوره ها با تخفیف 30 تا 50 درصد برای طلاب، کارمندان و فرزندان آنان در نظر گرفته شده، اظهار داشت: دوره‌های ویژه کودکان و نوجوانان شامل آموزش همزمان «حفظ»، «مفاهیم» و «قرائت» همراه با بازی، شعر، داستان و سرگرمی است.

وی با اشاره به اینکه دوره های قرآنی به صورت ترمی و هر ترم به مدت 60 ساعت برگزار می‌شود، افزود: ترم پاییز این دوره از روز پنجشنبه 12 مهرماه ساعت 8 تا 12 آغاز می‌شود.

کرباسی یادآور شد: علاقه‌مندان جهت ثبت نام همه روزه از ساعت ۸ الی ۱۲ صبح می‌توانند به دبستان دوره دوم واقع در جامعه‌الزهرا علیهاالسلام، ساختمان مجتمع هدی مراجعه کرده و یا با شماره تلفن‌های ۳۲۱۱۲۱۷۱ - ۳۲۹۰۳۴۰۸ تماس بگیرند.