حضور معاون آموزش و تربیت جامعه‌الزهرا(س) در رویداد آموزشی

حضور سرکار خانم افتخار یوسفی در رویداد

سرکار خانم یوسفی معاون آموزش و تربیت در رویداد آموزشی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها حضور یافت.

به گزارش روابط عمومی، سرکار خانم افتخار یوسفی معاون آموزش و تربیت جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها به عنوان مهمان ویژه در دومین روز رویداد آموزشی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها که با حضور اساتید و طلاب فقه و اصول و موضوع «سرفصل نویسی» در سرای حضرت خدیجه علیهاالسلام در حال برگزاری است، حضور یافت.

در این برنامه بیش از 40 نفر از اساتید و طلاب دوره عالی فقه و اصول جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها حضور دارند و در قالب 8 گروه علمی به صورت دو به دو موضوعاتی را درباره «سرفصل نویسی» ارائه کرده و به مناظره می‌پردازند.

همچنین حجت‌الاسلام والمسلمین شفیعی دارابی، حجت‌الاسلام والمسلمین حسینی خراسانی و خانم موسوی به عنوان داوران و ارزیابان این رویداد حضور دارند.

خانم یوسفی ضمن حضور در این برنامه در جریان رویداد قرار گرفت و از حضور اساتید و زحمات مسئولان برگزاری این رویداد قدردانی کرد.