دفاع از پایان نامه «مبانی اجتهادی ملامحمد امین استرآبادی و تفاوت‌های آن با اصولیان»

جلسه دفاعیه پنجشنبه 19 خرداد ساعت 7

جلسه دفاع از پایان‌نامه سطح سه با موضوع «مبانی اجتهادی ملامحمد امین استرآبادی و تفاوت‌های آن با اصولیان» در جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، جلسه دفاع از پایان‌نامه سطح سه رشته فقه و اصول با موضوع «مبانی اجتهادی ملامحمد امین استرآبادی و تفاوت‌های آن با اصولیان» با ارائه سرکار خانم معصومه منصوری رضی برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین سعید ضیایی فر، استاد راهنمای این پایان نامه است و حجت‌الاسلام والمسلمین حسن گلی شیردار، داوری این پایان‌نامه را به عهده دارد.

این جلسه دفاعیه، روز پنجشنبه 19 خرداد ساعت 7 به صورت حضوری در سالن دفاعیه ساختمان شهید قدوسی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌شود.