با شعار «یک بار برای همیشه یاد بگیرید»؛

ثبت نام دوره‌های پاییزه اداره آموزش‌های مهارتی فرهنگی آغاز شد

دوره پاییزه اداره آموزش های مهارتی

معاون فرهنگی‌تبلیغی جامعه‌الزهرا علیهاسلام از شروع ثبت‌نام دوره‌های پاییزه اداره آموزش‌های مهارتی‌فرهنگی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، حجت‌الاسلام‌والمسلمین حسین تهرانی روز یکشنبه در گفتگو با واحد خبر، عنوان کرد: همزمان با آغاز ترم جدید تحصیلی، ثبت‌نام دوره‌های پاییزه اداره آموزش‌های مهارتی‌فرهنگی، از تاریخ اول مهرماه آغاز شده و تا روز یکشنبه،15 مهرماه ادامه دارد.

معاون فرهنگی تبلیغی افزود: دوره‌‌های پاییزه اداره آموزش‌‌ها با شعارِ «یک بار برای همیشه یاد بگیریم» و در بخش‌ مهارت‌های زندگی، طب و سلامت، دوره‌های ادبی، هنرهای دستی و تجسمی ثبت نام و برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین تهرانی با بیان اینکه 46 رشته برای این دوره در نظر گرفته شده است، تصریح کرد: این دوره‌ها از روز شنبه 14 مهرماه آغاز می‌شود.

وی با بیان اینکه دوره‌های پاییزه ویژه بانوان طلبه جامعه‌الزهرا علیهاالسلام است، گفت: طلابی که دارای کد تحصیلی فعال هستند، جهت ثبت‌نام به سامانه دانش‌پژوهان، آیکون  «دوره‌های فوق برنامه» و بانوانی که کد تحصیلی فعال ندارند، به ساختمان اداری خواهران واقع در آیت‌الله بهاءالدینی (ره)، اداره آموزش‌های مهارتی فرهنگی مراجعه کنند.

جهت مشاهده رشته‌های دوره پاییزه اداره آموزش‌های مهارتی فرهنگی این پیوند را فعال کنید.

برنامه های مهارتی