حضور مدیر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در مراسم اختتامیه هشتمین جشنواره هنر آسمانی

جشنواره هنر آسمانی

سرکار خانم برقعی در مراسم اختتامیه هشتمین جشنواره هنر آسمانی و تجلیل از برگزیدگان این جشنواره حضور یافت.

به گزارش روابط عمومی، مراسم اختتامیه هشتمین جشنواره هنر آسمانی امروز (پنجشنبه، 26 خرداد) با سخنرانی آیت الله علیرضا اعرافی مدیر حوزه های علمیه سراسر کشور در تالار بیداری اسلامی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار شد.

سرکار خانم سیده زهره برقعی مدیر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در حاشیه حضور در این مراسم، از نمایشگاه هشتمین جشنواره هنر آسمانی بازدید کرد.

در این مراسم، چهار طلبه جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها به نام‌های خانم‌ها زهره نجف زاده و هاجر ملک‌محمودی در بخش هنرهای نمایشی و خانم‌های اکرم السادات میرتوانا و فاطمه نعمتی سزاوار در بخش هنرهای تجسمی مورد تجلیل قرارگرفتند.