اعلام برگزیدگان مسابقه در محضر صحیفه سجادیه

صحیفه سجادیه

اسامی برگزیدگان مسابقه در محضر صحیفه سجادیه از سوی اداره قرآن و حدیث اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی، خانم آمنه عباسعلی زاده، مدیر اداره قرآن و حدیث درگفتگو با واحد خبر اظهار داشت:  یکی از برنامه های اداره قرآن و حدیث در ماه مبارک رمضان، برنامه شرح دعای هشتم صحیفه سجادیه  بود.

وی افزود: این برنامه با همکاری اداره کل تبلیغ و با ارائه محتوای صوتی در کانالهای ارتباطی برگزار شد و در پایان، مسابقه ای از محتوای ارائه شده طراحی و اجرا شد.

مدیر اداره قرآن و حدیث با قدردانی از همه شرکت کنندگان این مسابقه اظهار داشت: خانم ها مریم نوبخت با کدتحصیلی 1394142049 از مرکز غیرحضوری، نسرین حیدری با کد تحصیلی 1400120356 از مرکز غیرحضوری و زینب الهی با کد تحصیلی 1393432018 از مدرسه مومنات در این مسابقه برگزیده شده اند که می توانند از اول تا دهم تیر ماه  به اداره قرآن و حدیث واقع در ساختمان اداری خواهران (بالای مهدکودک) مراجعه کنند.