جلسه دفاع از رساله علمی «واکاوی ازدواج‌های علویان با مخالفان تا پایان عصر اموی»

جلسه دفاعیه سه شنبه 7 تیر ساعت 14

جلسه دفاع از رساله علمی سطح چهار با موضوع «واکاوی ازدواج‌های علویان با مخالفان تا پایان عصر اموی (زمینه‌ها-پیامدها)» در جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، جلسه دفاع از رساله علمی سطح چهار رشته تاریخ و سیره اهل بیت علیهم‌السلام با موضوع «واکاوی ازدواج‌های علویان با مخالفان تا پایان عصر اموی (زمینه‌ها-پیامدها)» با ارائه خانم اعظم ابوالحسن عراقی برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین حمیدرضا مطهری فر، استاد راهنما و سرکار خانم ناهید طیبی، استاد مشاور این رساله علمی هستند، همچنین حجت‌الاسلام والمسلمین محمدجواد یاوری سرتختی و حجت‌الاسلام والمسلمین حسین قاضی خانی، داوری این رساله را به عهده دارند.

این جلسه روز سه شنبه 7 تیر ساعت 14 در سالن جلسات معاونت آموزش و تربیت جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌شود.