تمدید مهلت ارسال مقاله به همایش بین المللی علوم انسانی اسلامی در اندیشه علامه مصباح یزدی

همایش علوم انسانی اسلامی1

مهلت ارسال مقاله به همایش بین المللی علوم انسانی اسلامی در اندیشه علامه مصباح یزدی تا 31 مرداد ماه تمدید شد.

به گزارش روابط عمومی ، همایش بین المللی علوم انسانی اسلامی در اندیشه علامه محمد تقی مصباح یزدی (ره) از سوی موسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی و با همکاری و مشارکت حدود 50 مرکز علمی برگزار می شود.

بر اساس اعلام دبیرخانه این همایش، چهار محور های کلی این رویداد علمی عبارت است از دیدگاه های علامه محمد تقی مصباح یزدی درباره «چيستي، امکان، اعتبار و ضرورت علوم انسانی اسلامی» « مبانی علوم انسانی اسلامی» « روش و فرایند تولید علوم انسانی اسلامی» «مسائل علوم انسانی در قملرو : اخلاق، اقتصاد و ...»، مطالعه تطبیقی اندیشه های علامه مصباح با دیگر متفکران در حوزه علوم انسانی، منظومه فکری علامه مصباح در علوم انسانی اسلامی و انعکاس و تأثیرگذاری اندیشة علامه مصباح در آثار اندیشمندان علوم انسانی.

آخرین مهلت ارسال مقاله به دبیرخانه این همایش 31 مردادماه 1401 اعلام شده است و زمان برگزاری آن 25 و 26 خرداد 1402 است.

علاقه مندان می توانند برای کسب آگاهی بیشتر به سایت همایش به نشانی https://ihsam.iki.ac.ir مراجعه کنند.

دریافت پوستر همایش