از سوی معاونت پژوهش جامعه الزهرا(س)؛

گاهنامه خبری افق پژوهش 2 منتشر شد

عمکرد هفته پژوهش 1400 صفحه جلد

گاهنامه خبری افق پژوهش 2 گزارشی اجمالی از فعالیت‌های معاونت پژوهش در شش ماهه دوم سال 1400 منتشر شد.

به گزارش روابط عمومی، گاهنامه خبری افق پژوهش، نمایشگاهی است مکتوب از فعالیت‌ها، برنامه‌ها و اقدامات معاونت پژوهش جامعه الزهرا علیهاالسلام که می‌کوشد تا گوشه ای از تلاش‌های انجام شده در این معاونت را به همراه محصولات پژوهشی تولید شده از سوی پژوهشگران، اساتید و طلاب این موسسه علمی به مخاطبان معرفی نماید.

معاونت پژوهش در گاهنامه افق پژوهش 2 (فعالیت‌های شش ماهه دوم سال 1400)، در ۹ بخش دوره‌های تخصصی بانوان، کرسی ها، نشست‌ها و کارگاه‌های پژوهشی، انجمن‌های علمی پژوهشی، تهیه و تدوین متون درسی، کتابخانه و بانک اطلاعاتی، نشریات، همایش‌ها و جشنواره‌ها، انتشارات و تعاملات و همکاری‌ها، اقدامات خود را با هدف دست یابی به چشم‌انداز تربیت بانوان پژوهشگر و پاسخگو به مسائل علمی در زمینه علوم اسلامی و انسانی و در راستای رسیدن به این جایگاه مهم در جوامع ملی و فراملی به نمایش گذاشته است.

گاهنامه خبری افق پژوهش را از اینجا دریافت کنید.