دوره مقدماتی جمعیت ویژه طلاب و مبلغان استان قم برگزار می‌شود

دوره مقدماتی جمعیت

ضرورت پاسخ به شبهات حوزه جمعیت و فرزندآوری، سقط جنین، تک‌فرزندی و جایگاه مادری از محورهای مورد بحث در دوره مقدماتی جمعیت است.

به گزارش روابط عمومی، در آستانه ماه محرم، اداره کل تبلیغ با همکاری امور بانوان استانداری قم باهدف دانش‌افزایی مبلغان در راستای مباحث جمعیت، دوره مقدماتی جمعیت را برگزار می‌کند.

حجج‌الاسلام والمسلمین وافی، مزروعی، بهرامی و علوی از اساتید و فعالان عرصه جمعیت و خانواده در این دوره به ارائه مطلب خواهند پرداخت.

ضرورت پاسخ به شبهات حوزه جمعیت و فرزندآوری، سقط جنین، تک‌فرزندی و جایگاه مادری از محورهای مورد بحث در این دوره است.

دوره مقدماتی جمعیت ویژه طلاب و مبلغان استان قم یکم تا چهارم مردادماه از ساعت 8 تا 12 در آمفی‌تئاتر طبقه سوم ساختمان شهید بهشتی برگزار می‌شود.

مزایای شرکت در این دوره فراهم آمدن زمینه تشکیل پرونده تبلیغی در اداره مبلغان جامعه الزهرا علیهاالسلام، استفاده از دوره‌های آموزشی و مهارتی هدفمند و کاربردی، فعال شدن پرونده مرکز خدمات و اعطای گواهینامه پیش دوره همایش ایران جوان خواهد بود.

علاقه‌مندان می‌توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبت‌نام به سامانه شمیم به نشانی  https://shamim.jz.ac.ir  مراجعه نمایید.