برگزاری دوره فشرده یک ماهه کارگاه ارتقاء قرائت قرآن کریم

کارگاه قرآن کریم

دوره فشرده کارگاه ارتقاء قرائت قرآن کریم ویژه بانوان طلبه به صورت حضوری از سوی اداره قرآن و حدیث جامعه الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، اداره قرآن و حدیث جامعه الزهرا علیهاالسلام با هدف بهره‌مندی بانوان طلبه از فضای مناسب آموزش‌های فوق‌برنامه در جهت ارتقاء قرائت قرآن کریم، کارگاه فشرده یک ماهه ارتقاء قرائت قرآن را به صورتت حضوری برگزار می‌کند.

تشکیل این دوره‌ منوط به حدنصاب رسیدن ثبت نام‌کنندگان است که پس از پایان ثبت‌نام به اطلاع متقاضیان خواهد رسید.

مهلت ثبت نام تا 22 مرداد است و علاقه مندان از طریق لینک https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdV93uwD1BG9PpAHqi4bX-OvajUrbrXZhYdTtnPMPkk4Xlxow/viewform?usp=sf_link می‌توانند برای ثبت نام اقدام کنند.

علاقه مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر با شناسه کاربری @jahan81 در پیام رسان ایتا در ارتباط باشند.