رئیس اداره آموزش‌های آزاد و کوتاه‌مدت جامعه‌الزهرا(س) مطرح کرد:

برگزاری ۹ دوره فشرده ملی و فراملی در ۶ ماه نخست سال

اداره آموزش های کوتاه مدت

اداره آموزش‌های آزاد و کوتاه‌مدت جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در ۶ ماه نخست سال ۱۴۰۱، ۹ دوره کوتاه‌مدت فشرده در سطح ملی و فراملی ویژه بانوان مهمان از سراسر ایران و جهان برگزار کرده است.

به گزارش روابط‌عمومی، سرکار خانم فهیمه الیاسی در گفتگو با واحد خبر، از برگزاری ۹ دوره کوتاه‌مدت فشرده ویژه بانوانی از کشورهای آلمان، تونس، پاکستان، تانزانیا و از استان‌های سمنان و خوزستان خبرداد و گفت: ۲۱۹ نفر از بانوان ایرانی و غیرایرانی علاقه‌مند در این دوره‌ها شرکت کرده‌اند.

رئیس اداره آموزش‌های آزاد و کوتاه‌مدت جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها افزود: دوره‌های فشرده همراه با اسکان در خوابگاه جامعه‌الزهرا سلام‌الله‌علیها و پیوست‌های متنوع فرهنگی و در بازه زمانی ۳ تا ۱۰ روز برگزار می‌شوند.

الیاسی در پایان به کاربردی بودن این دوره‌ها اشاره کرد و اظهار داشت: دوره‌های کوتاه‌مدت فشرده به درخواست فراگیران ملی و فراملی و با حضور اساتید زبان‌دان حوزه و دانشگاه به تناسب ملیت فراگیران برگزار می‌شود و بسیاری از بانوان شرکت‌کننده، پس از این دوره‌ها، متقاضی تحصیل بلندمدت در جامعه‌الزهرا سلام‌الله‌علیها می‌شوند.

تصویر خبر

تصویر خبر

مطالب مرتبط :

اشتراک گذاری:

نظرات

نظری هنوز ارسال نشده است

ارسال نظر

ارتباط با جامعة الزهرا(س)