بازدید طلاب مدرسه مشکات از کتابخانه آیت‌الله بروجردی و موزه آستان مقدس فاطمی

بازدید از کتابخانه

جمعی از طلاب مدرسه علمیه مشکات جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها از کتابخانه آیت‌الله بروجردی و موزه آستان مقدس فاطمی بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی، طلاب غیرایرانی مدرسه علمیه مشکات جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها از کتابخانه آیت الله بروجردی و موزه آستانه مقدسه حضرت معصومه سلام‌الله‌علیها بازدید کردند.

در این بازدید، بازدیدکنندگان با کتابخانه اختصاصی حضرت آیت الله بروجردی، نسخ خطی و ۶ هزار اسناد کتابخانه ای آشنا شدند.

در بازدید از موزه آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه علیهاالسلام که به نام «موزه آستان مقدس فاطمی» مزین شده است، حجت‌الاسلام والمسلمین محمدباقر مشکاتی، رئیس اداره موزه فاطمی با روایتگری مبسوط، نقش حضرت معصومه سلام‌الله‌علیها را به عنوان بانوی تمدن‌ساز در تحول شهر مقدس قم و مکتب تشیع تبیین کرد.