پایان نامه «بررسی تطبیقی رویکرد علامه طباطبایی و آلوسی در آیات متشابه» دفاع می شود

جلسه دفاعیه

جلسه دفاع از پایان‌نامه سطح سه با موضوع «عوامل و پیامدهای پیدایش و گسترش احتیاط در فقه» توسط سرکار خانم فاطمه کاتبی در جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، جلسه دفاع از پایان‌نامه سطح ۳ رشته «تفسیر و علوم قرآن  با موضوع «بررسی تطبیقی رویکرد علامه طباطبایی و آلوسی در آیات متشابه» توسط سرکار خانم ام لیلا موسوی دیزجی برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین شمس الله معلم کلایی به عنوان استاد راهنما و حجت‌الاسلام والمسلمین کاظم مصطفایی به عنوان استاد مشاور این پایان‌نامه معرفی شده‌اند.

این جلسه روز شنبه، 21 مهرماه ساعت 10:30 صبح در سالن دفاعیه طبقه سوم ساختمان شهید قدوسی(ره) برگزار می‌شود.

دفاعیه موسوی دیزجی