به مناسبت میلاد حضرت حجت(عج)؛

جشن بزرگ من و دخترم برگزار شد

جشن نیمه شعبان (1)

جشن بزرگ من و دخترم از سری برنامه های معاونت تبلیغ و امور فرهنگی ویژه عید نیمه شعبان در جامعه الزهرا برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، جشن بزرگ من و دخترم با حضور بیش از ۹۰۰ نفر از اساتید، طلاب و کارمندان جامعه الزهرا علیهاالسلام همراه با فرزندان دخترشان در صحن آموزشگاه امام رضا علیهاالسلام همراه با برنامه های متنوع و شاد برگزار شد.

از جمله برنامه های این جشن برگزاری حلقه های معرفتی ویژه نوجوانان و مادران، نشست بصیرتی زندگی و تربیت نسل مهدوی، مولودی خوانی، مسابقه ویژه کودکان، نوجوانان و مادران، برپایی میز کتاب و محصولات مهدوی، پذیرایی ناهار و میان وعده اشاره کرد.

در حاشیه این جشن سه نهال مثمر به نیت سه شهید گمنام جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها توسط سه نفر از طلاب خانواده شهید به همراه فرزندان دخترشان در جوار یادمان این شهدای گمنام غرس شد.

شایان ذکر است، جشن من و دخترم دومین جشن از سلسله جشن های میلاد امام زمان ارواحنافداه بود که به همت اداره کل امور فرهنگی برگزار شد و در همین راستا جشن بزرگ عطر نرگس نیز روز یکشنبه ۱۴ اسفند با حضور شماری از بانوان استان قم برگزار شد. همچنین جشن ویژه کارکنان هم روز سه شنبه ۱۶ اسفند در تالار بیداری اسلامی برگزار شد.

جشن نیمه شعبان