اردوی بازدید از نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم برگزار می شود

اردوی نمایشگاه قرآن

اردوی بازدید از نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم ویژه اساتید، طلاب و کارمندان جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی، اردوی بازدید از نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم ویژه اساتید، طلاب و کارمندان جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها به همراه فرزندان دختر مجرد ایشان ۲۱ فروردین ماه برگزار می شود.

ابر اساس این گزارش، ساعت حرکت از قم ۱۳ ظهر و ساعت بازگشت از نمایشگاه ۲۲ شب است.

علاقه مندان می توانند جهت ثبت نام با پرداخت هزینه اردو به مبلغ ۳۰ هزار تومان برای اساتید، طلاب و کارمندان و مبلغ ۵۰ هزار تومان برای فرزندان دختر مجردشان به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۵۹۹۵۶۳۱۹۵ به نام جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها نزد بانک ملی و ارسال مشخصات فردی (نام، نام خانوادگی، کدملی، شماره موبایل، فیش واریزی، رضایتنامه سرپرست) تا روز جمعه ۱۸ فروردین به شناسه مدیر کانال معاونت تبلیغ و امور فرهنگی به نشانی https://eitaa.com/jz_mft ثبت نام خود را قطعی کنند.