فراخوان ثبت نام اولین دوره مجازی تربیت مترجم انگلیسی ویژه بانوان

دوره تربیت مترجم مجازی - Copy

اولین دوره مجازی تربیت مترجم انگلیسی ویژه خواهران از سوی معاونت پژوهش و مرکز آموزش غیرحضوری و مجازی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، فراخوان ثبت نام اولین دوره مجازی تربیت مترجم انگلیسی (ویژه خواهران) از سوی معاونت پژوهش و مرکز آموزش غیرحضوری و مجازی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها اعلام شد.

این دوره شامل ۳۶ واحد پژوهش محور شامل واحدهای نظری و عملی است که طی سه ترم تحصیلی به صورت مجازی اجرا خواهد شد. همچنین ۴ واحد به صورت پروژه پایانی در طول دوره ارائه خواهد شد.

هزینه هر ترم تحصیلی ۲۵۰ هزار تومان است که به صورت ودیعه دریافت شده و پس از اتمام موفقیت‌آمیز دوره مسترد خواهد شد.

شرایط پذیرش در این دوره آموزشی شامل دانش آموختگان همه سطوح تحصیلی حوزوی یا طلاب شاغل به تحصيل سطح 3 و 4 غیرساکن در قم که مسلط به زبان فارسی و انگليسی و دارای مدرک زبان انگلیسی برای طلاب ایرانی (مدرک دانشگاهی یا مدرک سطح پیشرفته زبان از آموزشگاه‌های معتبر) باشند.

مدارک مورد نیاز شامل اسکن شناسنامه و کارت ملی یا گذرنامه (برای طلاب بین الملل) و اسکن مدارک تحصیلی و زبان انگلیسی و تکمیل فرم ثبت نام به نشانی http://builder.jz.ac.ir/home/interpretertraining است.

مهلت ثبت نام در این دوره تا 25 اردیبهشت است، آزمون کتبی 5 خرداد و مصاحبه علمی 24 تیر 1402 برگزار می‌شود، همچنین آغاز این دوره از 15 شهریور خواهد بود.

گفتنی است؛ آزمون کتبی به صورت آنلاین و مصاحبه علمی فقط به صورت حضوری برگزار می‌شود.

علاقه مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند با شماره تلفن ۳۲۱۱۲۱۱۹-۰۲۵ تماس بگیرند.