آغاز دومین روز پیش رویداد فرهنگی جامعه‌الزهرا(س)

پیش رویداد فرهنگی

دومین روز پیش رویداد فرهنگی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها با سخنرانی خانم حکمت نیا با موضوع چگونگی شاخص گزینی آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی، دومین روز پیش رویداد فرهنگی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها با موضوع «الگوسازی سبک زندگی بانوی مسلمان» با حضور بیش از 110 بانوی طلبه در سالن اجتماعات آموزشگاه امام رضا علیه‌السلام آغاز شد.

در این برنامه، خانم ندا حکمت نیا مدیر دومین رویداد فرهنگی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها چگونگی شاخص گزینی را تبیین کرد.

در این پیش رویداد، سرکار خانم معصومه بهرامی مدیر کل تبلیغ جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها و استاد و پژوهشگر حوزه به تببین «نقش قرآن در سبک زندگی بانوی مسلمان» می‌پردازد، در ادامه خانم مریم اسماعیلی موضوع «چالش هویت دختران» را برای طلاب توضیح می دهد.

«حقوق زنان و ارزش ها از منظر اسلام و فمینیسم» موضوعی است که توسط سرکار خانم حکیم زاده استاد و پژوهشگر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها ارائه می دهد.

در ادامه، بانو مجتهده گل گیری استاد درس خارج حوزه های علمیه خواهران به تبیین موضوع «حجاب زن در قرآن

(حکم تاسیسی یا امضایی) می‌پردازد.

آخرین برنامه پیش رویداد با حضور سرکار خانم کارشناس نجف آبادی با موضوع «خدا را شکر که من دخترم» برگزار می‌شود.