از سوی اداره کل امور طلاب و خانواده؛

نشست «بهداشت و تغذیه» برگزار شد

نشست تغذیه سالم

نشست «بهداشت و تغذیه» با حضور بیش از 50 طلبه غیرایرانی در جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، نشست «بهداشت و تغذیه» از سوی اداره کل امور طلاب و خانواده ویژه طلاب غیرایرانی در سالن اجتماعات مدرسه علمیه غیرایرانی مشکات برگزار شد.

در این نشست که بیش از 50 نفر از طلاب غیرایرانی جامعه‌الزهرا علیهاالسلام حضور داشتند، سرکار خانم خدایی به تبیین مباحث بهداشتی و تغذیه سالم پرداخت.

همچنین تغذیه سالم و بهداشتی مبتنی بر طب اسلامی و سنتی و بر اساس نظرات متخصصین طب اسلامی از دیگر مباحث این نشست بود.

اداره کل امور طلاب و خانواده در هفته‌های آینده دو نشست ویژه طلاب غیرایرانی برگزار می‌کند، از جمله نشست «همسرداری و خانواده» پنجشنبه این هفته 26 مهرماه و نشست «مدیریت بحران» روز 3 آبان ماه برگزار می‌شود.