جامعه‌الزهرا(س) در سوگ شهادت دختر سه ساله امام حسین(ع)

شهادت حضرت رقیه

مراسم سوگواری شهادت حضرت رقیه علیهاالسلام در بخش های مختلف جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، مراسم سوگواری شهادت حضرت رقیه علیهاالسلام روز دوشنبه همزمان با سالروز شهادت دختر سه ساله امام حسین علیه‌السلام در بخش های مختلف جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزار شد.

در مراسم عزاداری موکب الحسین علیه‌السلام که هر روز از ساعت 7:55 تا 8:10 برگزار می شود، پس از قرائت زیارت عاشورا، ذکر مصیبت و مرثیه‌سرایی به دختر دردانه حضرت أباعبدالله الحسین علیه‌السلام اختصاص یافت و شرکت‌کنندگان در این مراسم به سوگ نشستند.

در مرکز بین المللی آموزش زبان فارسی نیز مراسم سوگواری دردانه سه ساله با حضور طلاب غیرایرانی جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزار شد و پس از ذکر مصیبت، بانوان طلبه میهمان سفره کریمانه این دختر سه ساله عاشورایی بودند.

همچنین مراسم شهادت حضرت رقیه علیهاالسلام و عرض ارادت و توسل به ساحت قدسی دردانه حضرت أباعبدالله الحسین علیه‌السلام ویژه کارمندان جامعه‌الزهرا علیهاالسلام پس از اقامه نماز ظهر و عصر از سوی معاونت فرهنگی تبلیغی در حسینیه امام خمینی(ره) برگزار شد.

مراسم سوگواری شهادت دختر سه ساله کربلا عصر امروز نیز با حضور طلاب مدرسه نیمه وقت عصر برگزار می شود.