رئیس اداره حوزه آزاد جامعه الزهرا(س) عنوان کرد:

برگزاری دوره حضوری «سیره وسبک زندگی پیامبر(ص)»

دوره سبک و سیره پیامبر اسلام

دوره حضوری «سیره وسبک زندگی پیامبر(ص)» از سوی اداره حوزه آزاد ویژه فارغ التحصیلان سطح 3 و 4 تاریخ اسلام برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، سرکار خانم زهرا تاجیک از برگزاری دوره «سیره وسبک زندگی پیامبر(ص) » ویژه فارغ التحصیلان سطح 3 و 4 تاریخ اسلام خبر داد و افزود: این دوره با حضور سرکار خانم ناهید طیبی و سرکار خانم فرزانه حکیم‌زاده، از اساتید و پژوهشگران جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در دو نیم‌دوره؛ سیره پژوهشی و ارهاصات پیامبر گرامی اسلام صلّی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلّم برگزار شد.

رئیس اداره حوزه آزاد جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در ادامه به برخی از سرفصل‌های  این دوره اشاره کرد و گفت: علوم مورد نیاز سیره پژوه، کلیات علم تاریخ، روش تحقیق سیره پژوهی و سیره و سبک زندگی نبی اکرم صلّی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلّم بخشی از مباحثی است که در این دوره به آن پرداخته شد.

تاجیک در پایان یادآور شد: اطلاع‌رسانی‌ سایر دوره‌های اداره حوزه آزاد در پیام‌رسان ایتا، به آدرس https://eitaa.com/ama_jz انجام می‌شود و علاقه‌مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند در کانال مرکز عضو شده و یا با شماره 02532112081 تماس بگیرند.