فراخوان ثبت نام کارگاه های تکمیلی سواد هوش مصنوعی

کارگاه هوش مصنوعی

کارگاه های تکمیلی سواد هوش مصنوعی روزهای چهارشنبه هر هفته در جامعه الزهرا علیهاالسلام برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی، خانم ندا حکمت نیا در گفتگو با واحد خبر از برگزاری کارگاه های تکمیلی سواد هوش مصنوعی با همکاری ستاد راهبری فن آوری های هوشمندخبر داد.

مدیر اداره تبلیغ در رسانه ها و فضای مجازی، ماهیت شناسی هوش مصنوعی، هوش مصنوعی توضیح پذیر، پردازش زبان طبیعی، ترجمه ماشینی، خوانش ماشینی، تحلیل احساسات، استدلال ورزی هوشمند، پاسخ به پرسش ها، سامانه های توصیه گر، گفتگوی ماشینی، بازیابی اطلاعات، گراف دانش، وب معنایی، سامانه های خبره، طبقه بندی متن، حکمرانی هوشمند، یادگیری هوشمند، پردازش تصویر، اسناد ملی و بین المللی حوزه هوش مصنوعی، تجارب کنش گری حوزه هوش مصنوعی و هوش مصنوعی مسئله محور را از محورهای کلی این کارگاه ها برشمرد.

وی با اشاره به این که این کارگاه ها از 5 مهرماه، چهارشنبه هر هفته از ساعت 14 تا 16  به صورت حضوری در جامعه الزهرا علیهاالسلام برگزار می شود، اظهار داشت: علاقه مندان می توانند برای ثبت نام تا 2 مهر ماه به سامانه تبلیغ نوین به نشانی http://novin.jz.ac.ir  مراجعه کنند.