جلسه افتتاحیه و هم‌اندیشی اساتید «راهبر تربیتی» بخش بین الملل جامعه‌الزهرا(س)

اساتید همیار تربیتی

جلسه افتتاحیه و هم اندیشی سال تحصیلی ۱۴۰۳ _ ۱۴۰۲ اساتید «راهبر تربیتی» جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها ویژه اساتید بخش بین الملل برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، جلسه افتتاحیه و هم اندیشی سال تحصیلی ۱۴۰۳ _ ۱۴۰۲ اساتید «راهبر تربیتی» جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها ویژه اساتید بخش بین الملل از سوی اداره کل امور تربیتی برگزار شد.

در این جلسه، سرکار خانم بنت الهدی افشاری نژاد مدیر کل امور تربیتی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها ضمن تبریک ایام هفته وحدت بر ضرورت توجه به هر طلبه بین الملل به عنوان یک مبلغ در سراسر دنیا تأکید کرد و گفت: این طلاب مهمانان کشور ما هستند و به دلیل غربتی که تجربه می‌کنند، لازم است با اساتید راهبر ارتباط تنگاتنگ و مستقیم داشته باشند تا در خصوص همه مسائل آموزشی، پژوهشی، تربیتی و غیره بتوانند خدمات رایگان دریافت نمایند.

وی با بیان اینکه در سال تحصیلی جاری  ۲۲ استاد به عنوان راهبر تربیتی با اداره کل تربیتی همکاری خواهند داشت، درباره نحوه همکاری ها، بسترها و زمینه‌های فعالیت‌های تربیتی توضیحاتی ارائه داد.

مدیر کل امور تربیتی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها یادآور شد: همکاری این اساتید در بخش‌های مختلف آموزشی از جمله مدرسه علمیه مشکات، بخش تمهیدیه مرکز بین المللی آموزش زبان فارسی و سرای حضرت خدیجه سلام‌الله‌علیها ویژه طلاب بخش غیرایرانی خواهد بود.

افشاری نژاد خاطرنشان کرد: این اساتید جهت تاثیرگذاری هرچه بهتر با طلاب هر هفته در جلسات آموزشی _ مهارتی _ روانشناختی اداره کل تربیتی نیز شرکت خواهند داشت.

وی در این جلسه به فراخوان دوره تربیت استاد راهبر اشاره کرد و اظهار داشت: این اساتید پس از گذراندن دوره‌های آموزشی جهت تامین استاد راهبر به ترتیب در بخش بین الملل، طلاب جدیدالورود خوابگاهی و سپس طلاب بخش مجازی دعوت به همکاری خواهند شد.