برگزاری نمایشگاه روایت پیشرفت در باغ موزه دفاع مقدس قم

نمایشگاه روایت پیشرفت

نمایشگاه روایت پیشرفت (مروری بر دستاوردهای دوساله دولت مردمی سیزدهم) همراه با نشست های تبیینی و تخصصی در باغ موزه دفاع مقدس قم برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، نمایشگاه روایت پیشرفت (مروری بر دستاوردهای دوساله دولت مردمی سیزدهم) از سوی مرکز ارتباطات دولت و روحانیت ویژه طلاب و روحانیون و خانواده‌های ایشان برگزار می‌شود.

در حاشیه این نمایشگاه، نشست‌های تبیینی با موضوع «عملکرد وزارتخانه‌های نفت، بهداشت، کشور» تشکیل می‌شود و وزرای مربوطه به تبیین عملکرد وزارتخانه ها می‌پردازند.

همچنین نشست‌های تخصصی با حضور معاونان وزرا با هدف تشریح برنامه های دولت در دستور کار این نمایشگاه قرار گرفته است.

نشست تخصصی «کاهش تورم و مدیریت ارزش پول ملی» روز چهارشنبه 24 آبان ساعت 12:30 تا 14 و نشست تخصصی «جایگاه طب سنتی در راهبردهای وزارت بهداشت و غیره» روز چهارشنبه ساعت 15:30 تا 17 برگزار می‌شوند.

نشست های تخصصی «ساماندهی وضعیت خودرو و خودروسازان» و «ساماندهی وضعیت نابسامان مسکن» به ترتیب روز پنجشنبه 25 آبان ساعت 12:30 تا 14 و ساعت 15:30 تا 17 برگزار می‌شوند.

نشست تخصصی با موضوع «فلسطین» روز جمعه ساعت 15:30 تا 17 تشکیل می‌شود.

نشست های تخصصی «ساماندهی فضای مجازی و اینترنت ملی» و «ساماندهی وضعیت حجاب و عفاف» روز شنبه 27 آبان به ترتیب در ساعت های 12:30 تا 14 و 15:30 تا 17 برگزار می‌شود.

این نمایشگاه از شامگاه سه شنبه 23 آبان تا شامگاه شنبه 27 آبان در میدان شیخ مفید، باغ موزه دفاع مقدس قم پرپا می‌شود و پذیرای بازدیدکنندگان است.

زمان برگزاری و ساعات بازدید عمومی به شرح ذیل است:

مراسم افتتاحیه: روز سه شنبه۲۳ آبان ساعت۱۸:۰۰

چهارشنبه۲۴آبان: ساعت 9:30 تا 13:30 و 15:30 تا 21:30

پنجشنبه ۲۵ آبان: ساعت ۹:۳۰ تا ۱۲:۳۰ و ۱۵:۳۰ تا ۱۸:۳۰

جمعه ۲۶ آبان: ساعت ۹:۳۰ تا 12 و ۱۵:۳۰ تا ۲۱:۳۰

شنبه ۲۷ آبان ویژه خواهران از ۹:۳۰ تا ۱۳:۳۰ و ۱۵:۳۰ تا ۲۱:۳۰ و مراسم اختتامیه 18 تا 20