پذیرش 25 مقاله طلاب جامعه الزهرا(س) در کنگره بین المللی علامه طباطبایی(ره)

کنگره علامه طباطبایی 2

سرکار خانم شاکری، پذیرش 25 عنوان مقاله از سوی طلاب جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در کنگره بین المللی علامه طباطبایی(ره) را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی، در کنگره بین‌المللی علامه طباطبایی(ره)، 25 عنوان مقاله از سوی طلاب جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها مورد پذیرش دبیرخانه این کنگره قرار گرفته است.

سرکار خانم صدیقه شاکری معاون پژوهش جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها ضمن عرض تبریک به این بانوان طلبه، آرزوی موفقیت و سربلندی در عرصه های علمی را از خداوند منان برای همه بانوان طلبه و پژوهشگران عرصه دین خواستار شدند.

کنگره بین‌المللی علامه طباطبایی(ره) از سوی مجمع عالی حکمت اسلامی و با همکاری نهادهای مختلف از جمله جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در حال برگزاری است.

این کنگره روز 24 آبان در قم آغاز به کار کرد، دانشگاه تبریز در تاریخ 27 آبان میزبان این کنگره بین المللی بود و مراسم اختتامیه این کنگره 30 آبان در دانشگاه الزهرا(س) برگزار می‌شود.