با همکاری انجمن تبلیغ جامعه‌الزهرا(س) و بسیج طلاب صورت گرفت؛

اعزام مبلغان فعال بسیجی به روستاهای استان قم

تبلیغ روستایی

معاون تبلیغ و امور فرهنگی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها از اعزام تیم تبلیغ روستایی به روستاهای استان قم خبر داد.

به گزارش روابط عمومی، سرکار خانم معصومه شریفی در گفتگو با واحد خبر، از فعّالیت تبلیغی مشترک انجمن تبلیغ اداره کل تبلیغ و بسیج طلاب جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها خبر داد و اظهار داشت: با توجه به ضرورت تبلیغ در مناطق روستایی، مبلغان توانمند و فعال بسیجی انجمن تبلیغ جامعه الزهرا علیهاالسلام در قالب تیم تبلیغ روستایی، به روستاهای استان قم اعزام شدند.

معاون تبلیغ و امور فرهنگی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها افزود: این گروه در روستاهای ملک آباد، وشنوه، حاجی آباد آقا و قمرود حضور یافته و به تبیین مباحث خانواده و فرزند آوری، همسرداری، تربیت فرزند، خصوصیات اخلاقی حضرت زهرا سلام‌الله‌علیها‍، مهدویت و سبک زندگی پرداختند.

شریفی بیان داشت: برگزاری کارگاه سبک زندگی و آشنایی با طب اسلامی، ارائه مشاوره برای نوجوان و برگزاری برنامه های خاص کودک و نوجوان، از دیگر فعالیت‌های تأثیرگذار و جذاب این گروه بود که مورد توجه و استقبال بانوان روستایی قرار گرفت.