آغاز جشنواره ورزشی دهه فجر کارکنان جامعه الزهرا

جشنواره ورزشی دهه فجر

جشنواره ورزشی دهه فجر کارکنان جامعه الزهرا علیهاالسلام در دو رشته فوتسال و تنیس روی میز روز گذشته با برگزاری بازی افتتاحیه فوتسال آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی، آقای علی اکبر زندی رییس اداره رفاه و سلامت کارکنان جامعه الزهرا علیهاالسلام در گفتگو با واحد خبر با اشاره به آغاز جشنواره ورزشی کارکنان جامعه الزهرا علیهاالسلام از روز دو شنبه 16 بهمن گفت: با موافقت معاون منابع انسانی و پشتیبانی این جشنواره ورزشی در دو رشته فوتسال و تنیس روی میز در دهه فجر برگزار می شود.

وی افزود: این مسابقات با حضور حدود 80 ورزشکار هر روز از ساعت 16 در سالن ورزشی شهدای مدافع حرم برگزار می شود.

رییس اداره رفاه و سلامت ادامه داد: به تیم‌ها و نفرات برتر این مسابقات جوایزی اهدا و همچنین جام اخلاق با انتخاب کمیته مسابقات به خوش اخلاق ترین ورزشکار اهدا خواهد شد.

گفتنی است، هدف از برگزاری این مسابقات بالا بردن سطح آمادگی جسمانی و افزایش صمیمیت و نشاط بین کارکنان عنوان شده است.