تمدید مهلت عضویت و ثبت نام دوره کمک های اولیه انجمن هلال احمر

کمک های اولیه

مهلت عضویت و ثبت نام ششمین دوره مقدماتی امداد و کمک های اولیه تا اول اسفندماه تمدید شد.

به گزارش روابط عمومی، معاونت تبلیغ و امور فرهنگی در اطلاعیه ای از تمدید مهلت عضویت و ثبت نام ششمین دوره مقدماتی امداد و کمک های اولیه تا اول اسفندماه 1402 خبر داد.

بر اساس این اطلاعیه، دوره امداد و کمک های اولیه روزهای زوج ساعت 14 تا 16 در جامعه الزهراء سلام الله علیها، آموزشگاه امام رضا علیه السلام بر گزار و در پایان، آزمون دوره برگزار می شود.

همچنین به کسانی که موفق به شرکت در کل دوره شوند گواهینامه بین‌المللی اعطا می‌شود.

این دوره به صورت حضوری برگزار می شود و ظرفیت کلاس 25 نفر است. تعهد شرکت در کل دوره نیز از شرایط ثبت نام است.

گفتنی است، باتوجه به اینکه این دوره ویژه اعضای انجمن هلال احمر است، طلابی که تمایل به شرکت در دوره را دارند، می بایست برای ثبت نام به شناسه کاربری @Hedayat62  در ایتا پیام داده تا عضو گروه انجمن هلال احمر طلاب شده و مراحل ثبت نام آنها انجام شود.