فراخوان فعالیت هنری و رسانه ای با رویکرد حضور حداکثری در انتخابات

تبلیغ نوین

مدیر اداره تبلیغ در رسانه ها و فضای مجازی جامعه الزهرا علیهاالسلام از ثبت نام طلاب در تبلیغ مجازی، هنری و رسانه ای زمستان سال 1402 با رویکرد حضور حداکثری در انتخابات خبر داد.

به گزارش روابط عمومی، خانم حکمت نیا در گفتگو با واحد خبر، با اشاره به سیاست های ابلاغی معاونت تبلیغ و امور فرهنگی و کنشگری خانواده جامعه الزهرا علیهاالسلام در راستای حضور حداکثری در انتخابات اظهار داشت: نقش آفرینی منسجم خانواده جامعه الزهرا در عرصه های سرنوشت‌ساز کشور و رسالت حفظ ارزش‌های انقلاب اسلامی مورد تاکید این مجموعه فاخر است، بر این اساس برنامه های فعالان مجازی، هنری و رسانه ای در زمستان 1402 با رویکرد حضور حداکثری در انتخابات اعلام می گردد.

وی در ادامه به قالب های مختلف تولیدات رسانه ای، فضای مجازی و هنری اشاره کرد و گفت: در همین راستا طلاب می توانند تولیدات رسانه‌ای و فضای مجازی شامل کلیپ، مستند، انیمیشن، فیلم کوتاه، پادکست، نماهنگ، کتاب صوتی، فتوکلیپ، اینفوگرافی و عکس نوشته و تولیدات هنری شامل نمایشنامه نویسی، فیلمنامه نویسی، شعر، داستان و رمان تولید و ارائه کنند.

حکمت نیا اضافه کرد: علاقه مندان می‌توانند با مراجعه به سامانه تبلیغ نوین به نشانی http://novin.jz.ac.ir  ضمن عضویت در سامانه و تکمیل پرونده با انتخاب برنامه ها با رویکرد حضور حداکثری در انتخابات ثبت نام کرده و در صورت بروز هرگونه مشکلی در ثبت نام با شماره داخلی 32112093 تماس حاصل نمایند.