غرس نهال توسط مدیر و مسئولان جامعه الزهرا(س) در روز درختکاری + عکس

غرس ده ها اصله نهال توسط مدیر و مسئولان جامعه الزهرا در روز درختکاری 1402 (4)

مدیر و برخی معاونان و مسئولان جامعه الزهرا علیهاالسلام پیش از ظهر امروز با حضور در فضای سبز این موسسه علمی چندین اصله نهال مثمر را به یاد شهدای مدافع حرم و امنیت غرس کردند.

به گزارش روابط عمومی، سرکار خانم برقعی در مراسم کاشت نهال های مثمر به یاد شهدای مدافع حرم و امنیت که پیش از ظهر امروز با حضور برخی معاونان و مسئولان جامعه الزهرا علیهاالسلام در فضای سبز این موسسه علمی برگزار شد با اشاره به این که کاشت درخت یک صدقه جاریه به شمار می رود، گفت: سیاست مجموعه جامعه الزهرا علیهاالسلام حفظ فضای سبز موجود و توسعه آن با کاشت درختان مثمر است.

وی از همه طلاب، اساتید و کارکنان جامعه الزهرا علیهاالسلام خواست تا هر کدام با غرس یک نهال در این عمل خیر شرکت کنند.

در ادامه این مراسم، خانم برقعی از مجموعه گلخانه های جامعه الزهرا علیهاالسلام بازدید و از همت و تلاش های کارکنان فضای سبز قدردانی کرد.