پیام تبریک مدیر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها به مناسبت فرا رسیدن بهار طبیعت

تبریک نوروز

سرکار خانم برقعی ضمن تبریک فرا رسیدن بهار طبیعت، تقارن آن با ماه ضیافت الهی را فرصتی ارزشمند برای تازه شدن و باز نگریستن بر چگونه زیستن دانست.

به گزارش روابط عمومی، سرکار خانم سیده زهره برقعی مدیر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در پیامی، فرا رسیدن بهار طبیعت و تقارن آن با بهار قرآن را تبریک گفت.

متن این پیام بدین شرح است:

شَهْرُ رَمَضانَ الَّذی أُنْزِلَ فیهِ الْقُرْآنُ هُدىً لِلنَّاسِ وَ بَیِّناتٍ مِنَ الْهُدى وَ الْفُرْقانِ

ماه رمضان (همان ماه) است که در آن، قرآن فرو فرستاده شده است، (کتابى) که مردم را راهبر، و (متضمّن) دلایل آشکار هدایت، و (میزان) تشخیص حق از باطل است (سوره بقره/ 815).

یَا مُقَلِّبَ الْقُلُوبِ وَ الْأَبْصَارِ

یَا مُدَبِّرَ اللَّیْلِ وَ النَّهَارِ

یَا مُحَوِّلَ الْحَوْلِ وَ الْأَحْوَالِ

حَوِّلْ حَالَنَا إِلَی أَحْسَنِ الْحَالِ

اعضای محترم خانواده بزرگ جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها

سلام علیکم

آغاز سال نو و تقارن آن با ماه پربرکت رمضان را خدمت یکایک اساتید، کارکنان و طلاب جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها تبریک عرض می‌نمایم، بدون تردید این همزمانی فرصتی ارزشمند برای تازه شدن و باز نگریستن بر چگونه زیستن می‌باشد.

از همراهی و تلاش‌های همه بزرگواران صمیمانه و خالصانه تشکر نموده و از خداوند متعال سعادت، برکت و

سلامتی را برای تمام شما و خانواده محترمتان مسئلت دارم .

سیده زهره برقعی

مدیر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها