سازوکارهای مشاوره ایام جنگ و بحران بررسی شد

جلسه مشاوران بحران و جنگ

رییس مرکز مشاوره جامعه الزهرا علیهاالسلام با بیان اینکه آسیب روحی و روانی کودکان و نوجوانان که آینده سازان این مملکت هستند می تواند در همه مراحل تشکیل زندگی و ایفای نقش های آنان در خانواده تاثیرگذار باشد اظهار داشت: بر مشاوران لازم است تا با ورود جهادی در این عرصه، آسیب های احتمالی را به حداقل برسانند.

به گزارش روابط عمومی، جلسه بررسی راهکارها و سازوکارهای مشاوره ایام جنگ و بحران با حضور مشاوران جامعه الزهرا علیهاالسلام و نماینده دادگستری قم در مرکز شوق زندگی برگزار شد.

در این جلسه حجت الاسلام والمسلمین اخوی رییس مرکز مشاوره جامعه الزهرا علیهاالسلام با اشاره به ضرورت آمادگی مشاوران برای ایام بحرانی مانند زمان جنگ گفت: شرایط زمان جنگ به گونه ای است که طیف وسیعی از مخاطبان از جمله کودکان و نوجوانان و بانوان را در بر می گیرد.

وی با بیان اینکه آسیب روحی و روانی کودکان و نوجوانان که آینده سازان این مملکت هستند می تواند در همه مراحل تشکیل زندگی و ایفای نقش های آنان در خانواده تاثیرگذار باشد اظهار داشت: بر مشاوران لازم است تا با ورود جهادی در این عرصه، آسیب های احتمالی را به حداقل برسانند.

حجت الاسلام والمسلمین اخوی با اشاره به اینکه ورود هر کس بر اساس تخصص خود در این بحران و تلاش برای حل مسائل مردم، عینیت بخشیدن به فراز «یا لیتنا کنا معکم» در زیارت عاشوراست، گفت: در این زمینه نباید به مشاوره حضوری اکتفا کرد و استفاده از بستر فضای مجازی با تولید محتوای تاثیرگذار می تواند زمینه بسیاری از آسیب ها را کنترل و محدود کند.

در ادامه سرکار خانم حیدری مدیرکل روابط عمومی جامعه الزهرا علیهاالسلام با اشاره اهمیت مساله «عادی بودن جریان زندگی در جامعه» بیان داشت: در جنگ هر طرفی که عادی بودن روال زندگی مردمش به هم بخورد بازنده خواهد بود، چرا که در شرایط بحرانی فرد نمی تواند درست فکر کند و تصمیمات صحیح بگیرد.

وی بانوان را طلایه داران آرامش شهر و فضای عمومی زندگی دانست و گفت: اگر بتوانیم با مشاوره های به هنگام، ارائه مطالب مفید و اثربخش و تاثیرگذاری روی قشرهای مختلف مخاطبان به ویژه بانوان و دختران جوان و نوجوان به جریان عادی زندگی در شهر و در خانواده ها کمک کنیم در مدیریت بحران جنگ گام موثری برداشته ایم.

در ادامه سرکار خانم بخشی مسئول مرکز شوق زندگی با اشاره به نگاه مثبت قوه قضاییه در سال های اخیر به آسیب های اجتماعی و تاکید بر مساله پیشگیری در این زمینه از مشاوران خواست تا در حوزه کودک و نوجوان فعالیت چشمگیر و خاص تری داشته باشند.

وی پاسخگویی تخصصی، کوتاه و جذاب را از پیش نیازهای موفقیت در عرصه مشاوره کودک و نوجوان دانست و تاکید کرد: در این زمینه باید در قالب های مختلف تولید محتوا صورت پذیرد.       

مطالب مرتبط :

اشتراک گذاری:

نظرات

ارسال نظر

ارتباط با جامعة الزهرا(س)

  • نشانی: قم، سالاریه، بلوار بوعلی
  • مرکز تلفن: ۳۲۱۱۲۰۰۰
  • دورنگار: ۳۲۹۲۵۱۱۰
  • صندوق پستی: ۳۷۱۸۵۳۴۹۳
  • کد پستی: ۳۷۱۶۹۱۶۶۴۵