مدیر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها تأکید کرد:

حوزه‌های علمیه باید در خط مقدم جنگ شناختی باشند

6758308c0961c

مدیر جامعه‌الزهرا سلام‌الله‌علیها بر مسئولیت خطیر حوزه‌های علمیه در عرصه جنگ ترکیبی و شناختی تأکید کرد.

 

 

به گزارش روابط عمومی، سرکار خانم برقعی در هفتاد‌و‌چهارمین جلسه شورای جامعه‌الزهرا سلام‌الله‌علیها که با حضور معاونان و مدیران در سالن جلسات مدیریت برگزار شد، با تسلیت ایام سوگواری حضرت اباعبدالله‌الحسین علیه‌السلام و با نگاهی راهبردی به شرایط امروز کشور، بر مسئولیت خطیر حوزه‌های علمیه در عرصه جنگ ترکیبی و شناختی تأکید کرد.

آثار و برکات جنگ ۱۲ روزه

مدیر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها با اشاره به ابعاد جنگ ترکیبی دشمن، تأکید کرد: اگرچه ظاهر این جنگ نظامی، خاموش است، اما عملاً آسیب‌های فراوانی وارد شده است. 

وی با یادآوری آثار و برکات این جنگ، به نمونه‌هایی مانند اتحاد ملی، انسجام مردمی و اقتدار فرماندهی رهبر معظم انقلاب اسلامی اشاره کرد که در بزنگاه‌هایی همچون شهادت فرماندهان و دانشمندان، پاسخ‌های قاطع و کوبنده‌ای به دشمن داده شد.

قلب نبرد امروز، جنگ شناختی است

مدیر جامعه‌الزهرا سلام‌الله‌علیها، مهم‌ترین بُعد نبرد امروز را جنگ شناختی دانست و کفت: در این عرصه، دشمن بر ادراک و محاسبات مردم اثر گذاشته و تلاش می‌کند ارزش‌ها را ضد‌ارزش و هنجارها را ناهنجار جلوه دهد.

وی با تصریح بر اینکه حوزه‌های علمیه باید در خط مقدم جنگ شناختی باشند، افزود: تربیت طلاب مؤمن، آگاه، تحلیل‌گر و اثرگذار، وظیفه‌ای حیاتی است که باید برنامه‌ریزی‌های هدفمند محقق شود.

تربیت طلاب کنشگر ملی و بین‌المللی

خانم برقعی تأکید کرد: طلاب، سربازان حضرت ولی‌عصر عجل‌الله‌فرجه‌الشریف هستند و باید برای تربیت معرفتی و شناختی آنان، زمینه‌سازی دقیق و عمیق داشته باشیم؛ به‌گونه‌ای که در سطح ملی و حتی بین‌المللی بتوانند کنشگری مؤثر داشته باشند.

مدیر جامعه‌الزهرا سلام‌الله‌علیها با نقد وضعیت موجود، به اعترافات رسانه‌ای دشمن اشاره کرد که از دو دهه پیش برای فتنه‌های سال‌های اخیر، از جمله فتنه ۸۸ تا ۱۴۰۱ برنامه‌ریزی کرده‌اند.

وی با یادآوری شکست این پروژه به‌واسطه تدابیر رهبر معظم انقلاب، پرسش جدی را مطرح کرد که ما در این عرصه چه کرده‌ایم؟ و آیا به اندازه کافی برای مقابله با آثار این فتنه‌ها، برنامه‌ریزی و کنشگری داشته‌ایم؟.

آغاز عملیات فکری در ماه محرم

خانم برقعی با اشاره به فرصت محرم، این ماه را بستری برای سرمایه‌گذاری فکری و فرهنگی در حوزه‌هایی چون ولایت، امید و معرفت دینی دانست و از شکل‌گیری قرارگاه فرهنگی جنگ ترکیبی در حوزه‌های علمیه خبر داد. 

وی همچنین به فعالیت‌های قرارگاه فرهنگی جامعه‌الزهرا سلام‌الله‌علیها در این مسیر اشاره کرد.

جامعه‌الزهرا سلام‌الله‌علیها؛ ظرفیتی فاخر برای کنشگری شبکه‌ای

وی از تمامی مدیران و مسئولان خواست با تمام توان در این عرصه ورود کنند، ایده‌ها و طرح‌های نوآورانه ارائه دهند و حتی فعالیت‌های فرهنگی و رسانه‌ای در سطح بین‌المللی را آغاز کنند. 

وی تأکید کرد: هیچ ایده‌ای را نباید کوچک شمرد؛ چه‌بسا یک نکته کلیدی از سوی یک طلبه یا نیروی فرهنگی جوان، در این میدان سرنوشت‌ساز، تأثیر تعیین‌کننده‌ای داشته باشد.

برقعی در پایان سخنان خود، حوزه علمیه جامعه‌الزهرا سلام‌الله‌علیها را مجموعه‌ای فاخر و توانمند دانست و خواستار ورود این مجموعه به عرصه فعالیت‌های شبکه‌ای، منسجم و مبتنی بر برنامه‌ریزی‌های کوتاه‌مدت، میان‌مدت و بلندمدت شد.

وی تأکید کرد: همه بخش‌ها باید وظایف خود را شناسایی کرده و برای نقش‌آفرینی در این مقطع حساس آماده باشند.

تصویر خبر 

تصویر خبر

مطالب مرتبط :

اشتراک گذاری:

نظرات

نظری هنوز ارسال نشده است

ارسال نظر

ارتباط با جامعة الزهرا(س)

  • نشانی: قم، سالاریه، بلوار بوعلی
  • مرکز تلفن: ۳۲۱۱۲۰۰۰
  • دورنگار: ۳۲۹۲۵۱۱۰
  • صندوق پستی: ۳۷۱۸۵۳۴۹۳
  • کد پستی: ۳۷۱۶۹۱۶۶۴۵