جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در سوگ شهادت حضرت مادر + فیلم

مراسم فاطمیه

جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در ایام فاطمیه با برگزاری مراسم «حدیث اشک» در سوگ شهادت حضرت فاطمه زهرا سلام‌الله‌علیها غرق در ماتم شد.

به گزارش روابط عمومی، همزمان با ایام فاطمیه، مجلس سوگواری و عزاداری شهادت حضرت زهرا سلام‌الله‌علیها با عنوان «حدیث اشک» از ۱۳ تا ۱۵ آبان با همکاری جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها، هیئت کاظمیه و شهرداری قم در حسینیه امام خمینی(ره) جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌شود.

همه مردم مؤمن و ولایتمدار قم به این مراسم دعوت هستند تا در سوگ شهادت حضرت مادر و در خانه منتسب به حضرت زهرا سلام‌الله‌علیها عزاداری کنند.

این مراسم ویژه برادران و خواهران، از چهارشنبه تا جمعه، هر شب از ساعت ۲۰ تا ۲۲:۳۰ با برنامه‌های قرائت قرآن کریم، قرائت حدیث شریف کساء، ذکر مصیبت و مداحی اهل‌بیت علیهم‌السلام همراه خواهد بود.

در نخستین شب این مراسم، حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر رفیعی به عنوان سخنران مراسم حضور داشت و حاج حسین ناظری نیز روایتگری چندرسانه‌ای سیره شهدا را اجرا کرد.

مداحی اهل‌بیت علیهم‌السلام در شب نخست با حضور کربلایی جواد احمدی برگزار شد، برگزاری موکب‌های مختلف از دیگر برنامه‌های این مراسم است.

در این مراسم، حضور در تجمعات شبانه و بهره مندی از برنامه‌های حسینیه برای شرکت کنندگان در موکب‌های جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها فراهم شده است.

همچنین برپایی حسینیه کودک از دیگر برنامه‌های پیش‌بینی‌شده برای این ایام است.

 

گزارشی از نخستین شب مراسم فاطمیه در جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها - کاری از خانم زهرا طبسی طلبه جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها 

 برپایی حسینیه کودک

 فعالیت غرفه های مختلف در حاشیه مراسم فاطمیه

مطالب مرتبط :

اشتراک گذاری:

نظرات

نظری هنوز ارسال نشده است

ارسال نظر

ارتباط با جامعة الزهرا(س)

  • نشانی: قم، سالاریه، بلوار بوعلی
  • مرکز تلفن: ۳۲۱۱۲۰۰۰
  • دورنگار: ۳۲۹۲۵۱۱۰
  • صندوق پستی: ۳۷۱۸۵۳۴۹۳
  • کد پستی: ۳۷۱۶۹۱۶۶۴۵