در راستای اجرای طرح توانمندسازی طلاب خوابگاهی؛

طرح مهارت‌های خانه‌داری برگزار می‌شود

هنرهای خانه داری

طرح مهارت‌های خانه‌داری با برگزاری دوره فوت و فن‌های خیاطی ویژه طلاب خوابگاهی اجرا می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، طرح مهارت‌های خانه‌داری از سوی اداره کل امور طلاب و خانواده ویژه طلاب خوابگاهی جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

اداره کل امور طلاب و خانواده نظر به اجرای طرح توانمندسازی طلاب خوابگاهی با موضوع خانه‌داری و همسرداری برای نخستین بار اقدام به اجرای طرح آموزش و ارائه بسته‌های فوت و فن کرده است.

دوره فوت و فن‌های خیاطی نخستین مرحله این طرح است که با حضور 23 نفر از بانوان طلبه ایرانی و غیرایرانی خوابگاه حضرت خدیجه علیهاالسلام برگزار می‌شود.

این دوره که از روز چهارشنبه 7 آذرماه ساعت 15 تا 17 آغاز شده است، به مدت 11 جلسه روزهای چهارشنبه هر هفته در خوابگاه برگزار می‌شود و شرکت‌کنندگان با حرفه خیاطی آشنا می‌شوند.