برگزاری اردوی فرهنگی تربیتی کاشان ویژه طلاب مرکز بین‌المللی آموزش زبان فارسی

کاشان

مدیر مرکز بین المللی آموزش زبان فارسی جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) از برگزاری اردوی فرهنگی تربیتی کاشان ویژه طلاب، اساتید و کارکنان این مرکز خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، سرکار خانم رسولی نیا روز سه شنبه در گفتگو با واحد خبر، عنوان کرد: همزمان با اعیاد مبارک شعبانیه اردوی فرهنگی تربیتی کاشان ویژه طلاب مرکز بین‌المللی آموزش زبان فارسی برگزارشد.

مدیر مرکز بین المللی آموزش زبان فارسی، هدف از این اردو را ایجاد طراوت و شادابی، تجدید قوا و بهره‌مندی از طبیعت بهاری، کمک به فرآیند همدلی و تقویت حس صمیمیت در بین طلاب و مسئولان دانست.

رسولی موسوی، بازدید از برخی مراکز تفریحی-گردشگری وتاریخی از جمله آبشار نیاسر، چهار طاق، باغ کوشک و زیارت امام زاده سلطان علی بن محمد باقر(علیه‌السلام) در مشهد اردهال را، از برنامه های این اردو عنوان کرد.

وی اضافه کرد: برگزاری حلقه های معرفتی طلاب با حضور اساتید محترم از دیگر برنامه های این اردو بود.