به مناسبت دهه مبارک فجر؛

فراخوان شرکت در مسابقه کاریکاتور اعلام شد

مسابقه کاریکاتور-دهه فجر - Copy

فراخوان مسابقه کاریکاتور در پنج محور «استکبارستیزی»، «حمایت از کالای ایرانی»، «رسانه و دهکده جهانی»، «رفع معضلات و آسیب‌های اجتماعی» و «آموزش و پرورش» اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، مسابقه کاریکاتور به مناسبت دهه مبارک فجر و چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ویژه طلاب جامعه‌الزهرا علیهاالسلام از سوی اداره کل امور فرهنگی برگزار می‌شود.

این مسابقه در پنج محور «استکبارستیزی»، «حمایت از کالای ایرانی»، «رسانه و دهکده جهانی»، «رفع معضلات و آسیب‌های اجتماعی» و «آموزش و پرورش» فراخوان شده است.

شرکت‌کنندگان می‌توانند آثار خود را تا پایان بهمن به اداره کل امور فرهنگی واقع در طبقه فوقانی مهدکودک شکوفه‌های بهار تحویل دهند.

آثار برگزیده این مسابقه همزمان با ایام سالروز ولادت باسعادت حضرت زهرا علیهاالسلام تجلیل می‌شوند.