اعلام برگزیدگان مسابقه «قطره‌ای از دریا»

مدیر کل امور تربیتی جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) از اعلام برگزیدگان مسابقه خلاصه‌نویسی درس‌های اخلاق طلاب در بهمن ماه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، سرکار خانم «طیبه سادات طباطبایی» روزیکشنبه در گفتگو با واحد خبر، عنوان کرد: مسابقه خلاصه‌نویسی از درس اخلاق عمومی روزهای یکشنبه و چهارشنبه هرهفته با عنوان «قطره ای از دریا» برگزار می‌شود.

مدیر کل امور تربیتی جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) اظهار داشت: در ادامه طرح برگزاری مسابقه از درس‌های اخلاق عمومی روزهای یکشنبه و چهارشنبه، برگزیدگان مسابقه خلاصه‌نویسی درس اخلاق طلاب جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) در بهمن ماه اعلام شد.

طباطبایی افزود: در این ماه طلاب جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) از محضر چهار استاد درس اخلاق از جمله حجت الاسلام و المسلمین فرحزاد، آیت الله مسعودی خمینی، سرکار خانم معین الاسلام و بانو مجتهده گل گیری بهره مند شدند.وی با بیان اینکه برگزیدگان مسابقات در پایان هر ماه معرفی می‌شوند، گفت: طلاب برگزیده می‌توانند جهت دریافت هدایا به اداره امور تربیتی مراجعه کنند.

مسابقه درس اخلاق