بازدید علمی طلاب مدرسه علمیه طیبات از موزه دین و دنیا

بازدید از مرکز علمی فقه و زندگی

جمعی از طلاب مدرسه علمیه طیبات از موزه دین و دنیا واقع در مسجد مقدس جمکران بازدید کردند و با سیر فقاهت در ایران آشنا شدند.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، جمعی از طلاب مدرسه علمیه طیبات روز پنجشنبه ۱۶ اسفند از موزه دین و دنیا واقع در مسجد مقدس جمکران بازدید کردند.

دومین بازدید علمی طلاب مدرسه علمیه طیبات با حضور تعدادی از بانوان طلبه این مدرسه و با سرپرستی  خانم حسینی آهنگری و همکاری خانم حسنی برگزار شد.

این بازدید با هدف تقویت بنیه علمی طلاب در زمینه مسائل فقهی و مطالب ارائه شده در طول سال تحصیلی انجام شد.

در این بازدید طلاب با سیر فقاهت در ایران آشنا شده و از توضیحات استاد راهنما، جناب آقای زارعی، از راویان موزه دین و دینا، نسبت به موارد به نمایش گذاشته شده در آن مرکز استفاده کردند.

از آنجایی که این مرکز در یکی از شبستان‌های مسجد مقدس جمکران واقع شده است، طلاب توفیق زیارت مسجد مقدس جمکران را پیدا کردند و ضمن قدردانی از مسئولان مدرسه، تقاضای استمرار این گونه بازدیدها را به منظور تقویت بنیه علمی خود در زمینه تمامی دروس داشتند.